CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, March 31, 2011

Blog yang Bersawang




In life's there's always so many things to be complained, too many wishes not being granted and soo many unfulfilled desires. Thus life will never felt enough.


VICE VERSA


Hidup ini akan jadi penuh dan tidak kosong kiranya seorang melihat "dunianya" dr perspektif yang berbeda...Perspekstif yang jaauuuhhh lebih +ve. Maka...ayuh, kita sama-sama liberasikan diri masing-masing, dari pemikiran sempit, hasad dengki dan semua yang bisa membunuh jiwa!


But well, me too i have to agree, at some point, it is soo difficult to implement this +ve thought in my daily challenges. Easy said than done, huh?! I must confessed, it has been ages since i left this blog (dan tidak temui jalan pulang.)


Blog nie dah bersawang. Lelabah pun dah penat nak pintal sawang. Erm, maybe i should write often, though I'm bad in it writing (i even hate writing....sometimes) Maybe,who knows...maybe...this thought of mind would flow to others...


Just a mundane way of sharing "what's up" in my mind" =)


3 comments:

gadisBunga said...

salam..

uish. lamanya tak update belog. rajin2 le update pasni. :)

Mutiara Bernilai said...

xpe..

update aje..

mest ade yg bace :)

Je suis un combattant said...

GB: Tak sangka cik GB komen disini..terharu...Tima Kasih

MB: Terharu jugak...tak sangka ada yg baca this unknown blog. :) TQ